3 thoughts on “Contact

 1. Goede morgen,
  Heb een week of 10 geleden melding gemaakt bij de gemeente dat ze het verkeersbord voor de invalide parkeerplaats bij de Phone House winkel in de Nieuwstraat nabij nummer 26 a van de zijkant van de parkeerplaats hebben verzet naar het midden van de plaats. Toen ze jaren geleden de Nieuwstraat hebben veranderd stond het bord ook midden voor het vak. Omdat mijn inmiddels overleden vrouw ook jaren in een rolstoel heeft gezeten, en vervoerd werd met een invalide auto met lift en uitrij plaat, hebben ze op mijn verzoek het paaltje aan de zijkant van de parkeerplaats gezet, zodat in en uit de auto kon. Nu hebben ze het paaltje weer terug gezet in het midden, zodat een auto met een lift wel de deuren open kan doen, maar niet de lift laten zakken, want die komt tegen het paaltje aan. Heb dit aangegeven bij de gemeente, en krijg als antwoord letterlijk:
  De reden hiervan is dat het bord op een wat vreemde plaats stond, eigelijk naast het parkeervak. Hierdoor zie reguliere parkeerders niet dat het een invalideparkeerplaats is en parkeren hier soms.Omdat de boetes hiervoor erg hoog zijn, hebben we er voor gekozen om het bord te verplaatsen. Zo is het beter zichtbaar waardoor de kans kleiner is dat er reguliere parkeerders op staan. We zullen deze situatie voorleggen aan het gehandicaptenplatvorm.
  Omdat zich na weken nog niemand geweest is , vraag ik het maar aan U. Kijk dan ook even bij restaurant Angfong, daar staat het paaltje zoals het hoord nog aan de zijkant. Hoop dat het weer geen weken gaat duren.
  Vriendelijke groeten Nico van den Broek

  1. Hoi Nico

   Sorry voor mijn late reactie. Ik ga dit met de betreffende gemeenteambtenaar bespreken. Het is waarschijnlijk over het hoofd gezien. Niet goed te keuren. Ik ga er achteraan. Als ik contact heb gehad laat ik het je weten.
   Groetjes en nog een fijne dag.
   Anita van Hoof

   1. Hoi Nico,

    Ik heb begrepen van Toon Janssen dat Wil van de Wiel (gemeente Best) er werk van gaat maken dat het bord verzet wordt. Indien dit niet na verloop van tijd nog niet is gedaan vraag ik je het ons te melden.
    Hopelijk weet je zo even genoeg.
    Groetjes Anita van Hoof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *