Hulp gevraagd

Om alle activiteiten te kunnen blijven doen, zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die wat kunnen betekenen binnen het Platform. Denk nu niet meteen: “Daar moet je toch gehandicapt voor zijn”. Dat is zeker niet zo. Enthousiasme, inzet en affiniteit met de doelgroep is het belangrijkste. Deelname aan het platform staat open voor alle inwoners van Best. Wij zoeken mensen die ons willen helpen de website Best-toegankelijk actueel te houden.

Wil je meer weten of voel je er wat voor om ons platform te komen versterken bel dan 0499-463951 of mail naar het secretariaat@gpbest.nl.

Sport- en beweegonderzoek in Gemeente Best

Beste heer/mevrouw,

De gemeente Best wil haar aanbod voor sport en bewegen beter afstemmen op de behoeften van mensen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening. Hiermee wil de gemeente bereiken dat zij meer plezier aan sport en bewegen beleven en eerder de stap zetten om (meer) te gaan sporten of bewegen. Om deze behoeften te peilen zet Sport Service Noord Brabant namens de gemeente een vragenlijst uit. We vragen u deze in te vullen omdat u mogelijk in de genoemde doelgroep valt.

Wij zouden het heel fijn vinden als u deze vragenlijst invult, juist wanneer u niet of weinig aan sport of bewegen doet. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 10 minuten.

De door u verstrekte gegevens gebruiken we alleen voor dit onderzoek. Alleen als u aan het eind van de vragenlijst zelf aangeeft dat u hulp wilt hebben om meer te sporten of bewegen, dan gebruiken we de daar opgegeven adresgegevens om u te benaderen. Sport Service Noord Brabant is een organisatie die zoveel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen wil krijgen en zo ook een bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. Want sporten en bewegen is universeel, gezond, zorgt voor plezier, is laagdrempelig en verbindt!

U kunt de vragenlijst op twee verschillende manieren invullen:

Via een computer via https://forms.gle/tp5ezsBdm59KZD4G7

Schriftelijk via de bijgevoegde vragenlijst.
Behoefte Onderzoek Uniek Sporten- gemeente Best- verzorgende
Behoefte Onderzoek Uniek Sporten- gemeente Best- verzorgende.begeleider
Behoefte Onderzoek Uniek Sporten- gemeente Best- volwassenen.ouderen

U kunt deze terugsturen aan de contactpersoon die u deze brief heeft gegeven

Wilt u de vragenlijst voor 30 juli invullen/terugsturen?

Heeft u moeite met het invullen van de vragenlijst, dan kunt u de vragenlijst met behulp van familie, ouders, verzorgers of begeleiders invullen. Het is ook mogelijk de vragenlijst voor iemand anders in te vullen.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. Als u meer informatie wilt en/of vragen heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groet,

Anne Boidin

a.boidin@ssnb.nl
06 148 733 04